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요리하는 일상

'이 가지요리'만 만들어 먹고 싶다 (감자와 고기를 품은 특별한 가지요리 레시피)

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안녕하세요!

오늘은 가지와 감자, 고기를 이용해서 창작요리를 만들어 보겠습니다.

일명 '감자와 고기를 품은 가지'라고 할 수 있겠네요.

 

평소에 가지를 싫어하시는 성인이나 아이들에게도 맛있게 먹을 수 있는 특별한 영양 간식이 될 수 있습니다. 

제가 실제로 먹어보니, 맛이 정말 일품이더라고요. 물론 제가 만들어서 그런 건 아니고요. 객관적으로 생각해도 맛있는 음식 요리가 나왔습니다. 

 

앞으로 가지 요리는 이 가지 요리만 먹고 싶은 생각이 들어서, 요리 제목도 '이 가지요리만 먹고 싶다'로 정해봤어요 

 

그럼 지금부터 아래 영상을 통해 상세한 레시피를 확인해보실까요?

 

[Eng sub]

Today, we are going to make a creative dish using eggplant, potatoes and meat.

You could call it 'an eggplant with potatoes and meat'.

It can be a special nutritious snack that can be enjoyed even by adults and children who do not like eggplant.

When I actually ate it, it tasted really good. Of course, I didn't make it that way. Even if you think objectively, delicious food dishes came out.

In the future, for eggplant dishes, I wanted to eat only this eggplant dish, so I decided to name the dish 'I want to eat only this eggplant dish'.

Now, let's check out the detailed recipe through the video below.

 

 

 

 

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[재료]

가지 3개, 감자 2개, 쇠고기 300g, 쪽파 10 뿌리, 청양고추 2개, 파프리카 1/2개, 피망 1개, 

양파 1/4개, 후추, 소금, 설탕, 올리브유, 액젓, 물엿, 달걀, 치즈(피자치즈, 체다치즈) 

 

[레시피 과정]

1) 감자는 잘게 썰어서 푹 익혀준다

2) 가지는 반으로 썰어서 속을 파낸 후, 수분이 날아가는 것을 방지하기 위해 식용유나 올리브유를 칠하여 에어 후라이어에 130도로 맞춰서 5분간 구워준다

3) 야채는 모두 잘게 다져서 준비한다.

4) 중불에 식용유를 팬에 두른 후, 마늘, 파를 볶다가 단단한 재료부터 먼저 볶아서 준비한다

5) 이후 소금으로 약간 간을 한 뒤, 쇠고기 300g를 넣고 볶다가 참치액젓으로 마무리해준다

6) 푹 익은 감자를 으깬 후 손질한 야채 재료들을 넣고 계란과 설탕, 후추를 넣고 버무려서 속재료를 완성한다

7) 구운 가지 속에 만들어놓은 속재료를 넣고 계란물을 칠한 뒤, 위에 체다치즈로 토핑 한 후 180도에서 5~10분간 에어프라이어로 구워주면 근사한 가지 요리가 완성됩니다.

 

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[Eng sub]

[Ingredient]
3 eggplants, 2 potatoes, 300g beef, 10 chives, 2 cheongyang peppers, 1/2 paprika, 1 green pepper, 1/4 onion, pepper, salt, sugar, olive oil, fish sauce, starch syrup, egg, cheese (pizza cheese, cheddar cheese)

[Recipe process]
1) Finely chop the potatoes and cook thoroughly.
2) After cutting the eggplant in half and digging out the inside, apply cooking oil or olive oil to prevent the moisture from escaping and bake for 5 minutes in an air fryer at 130 degrees.
3) Prepare all vegetables by finely chopping them.
4) Heat cooking oil in a pan over medium heat, then stir-fry garlic and green onions, then stir-fry hard ingredients first.
5) After that, season with salt a little, add 300g of beef, stir-fry, and finish with salted tuna.
6) Mash the ripe potatoes, add the trimmed vegetable ingredients, add eggs, sugar, and pepper, and mix to complete the ingredients.
7) Put the ingredients in the roasted eggplant, coat it with egg water, top it with cheddar cheese, and bake it in an air fryer at 180 degrees for 5-10 minutes to complete a wonderful eggplant dish.

 

 

 

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