안녕하세요!
오늘은 마늘과 버터, 파슬리의 조합으로 맛있게 먹을 수 있는 '마늘 바게트빵'을 만들어볼거에요!
평소 마늘을 잘 먹지 않는 분들도 마늘빵을 만들어놓으면, 맛있다고 입안에 쏘옥~ 넣는 분들이 많습니다.
마늘빵은 보통 바게트빵을 베이스로 만드는데요. 바게트빵이 없다면 식빵을 활용해서 만들 수도 있습니다.
그럼 지금부터 바삭한 식감에 고소한 버터향, 그리고 풍미 가득한 마늘 향의 단맛을 제공하는 '마늘 바게트빵'을 함께 만들어볼까요?
[Eng sub]
Hello!!Today, we are going to make 'Garlic baguette bread' that can be eaten deliciously with a combination of garlic, butter and parsley!
Even people who don't eat garlic often put garlic bread in their mouths because they are delicious.
Garlic bread is usually made with baguette bread as a base. If you don't have baguette bread, you can also make it with white bread.
Then, shall we make'garlic baguette bread' together that provides crispy, savory buttery flavor, and savory garlic-scented sweetness?
[재료]
바게트빵, 마늘, 버터, 파슬리
[레시피 과정]
1) 버터는 20초~30초 가량 전자렌지에서 녹여준다
2) 마늘과 파슬리는 곱게 다져서 녹인 버터와 함께 버무려준다
3) 마늘-파슬리 버터 소스를 바게트빵 한쪽 면에 바른 뒤, 팬에 기름이나 버터를 녹여서 노릇노릇하게 구워준다.
4) 한쪽 면이 다 구워지면 반대쪽 면도 노릇노릇하게 구워서 스프와 야채를 함께 곁들여서 먹으면 마늘 바게트빵의 맛이 배가 되어 흠뻑 빠져들거에요!
[Ingredients]Baguette bread, garlic, butter, parsley
[Recipe Course]1) Melt the butter in a microwave for 20 to 30 seconds2) Finely chop garlic and parsley and mix with melted butter3) Spread garlic-parsley butter sauce on one side of baguette bread, melt oil or butter in a pan, and bake it brown.
4) When one side is all cooked, the other side is grilled brown and served with soup and vegetables, and the taste of the garlic baguette will double and you will be very satisfied.
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