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요리하는 일상

아이들도 좋아하는 '버섯 탕수육' 만드는 법 (버섯 탕수육 레시피) Mushroom sweet and sour pork recipe

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안녕하세요~

이번에는 '아이들도 좋아하는 버섯 탕수육'라는 제목으로 영상을 만들어봤어요.

어린아이들이 편식도 심하고 버섯 같은 건 잘 먹지도 않기 때문에 고민인 부모님들이 많으실 거예요. 그래서 그런 분들의 걱정을 덜어드리기 위한 영상이라고 할 수 있겠습니다.

 

물론 어른들도 좋아하시고 안주거리로도 좋은 음식입니다. 아래 영상을 통해 상세 레시피를 확인해주세요.

 

 

 

 

 

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[재료]

버섯, 마늘, 당근, 양파, 오이, 집에 있는 모든야채 등

 

[레시피 과정]

1) 버섯은 깨끗이 손질하여 먹기 좋은 크기로 자릅니다.

2) 소금과 후추로 간을 해줍니다.

3) 간을 해놓은 버섯을 5분~10분 정도 재윘다가 튀김가루를 묻혀줍니다(녹말이 잘 묻기 위해)

4) 180도 정도 온도에서 두번 튀겨줍니다.(더 바삭해지기 때문에)

5) 이제 야채를 튀겨 볼까요?!

6) 팬에 기름을 두르고 제일 먼저 마늘을 볶아냅니다. 마늘의 향이 생겨 맛이 좋아진답니다.

7) 양파와 당근 등 집에 있는 채소를 넣고 '휘리릭' 볶다가 버섯을 넣고 한번 더 볶은 후, 참기름을 살짝 넣어주면 더욱 맛있는 버섯 탕수육이 된답니다.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Eng Sub]

Today, I made a video with the title of 'Mushroom Sweet and sour pork that children love very much.'

There will be many parents who are worried because young children are unbalanced and do not eat mushrooms.

 

This video can be said to be a video to relieve parents' worries.

Of course, it is a food that adults also love and is perfect for snacks.

If you like the video, please'Subscribe and Like'

 

[Food Ingredients]

mushrooms, garlic, carrots, onions, cucumbers, all vegetables in the house, etc.

 

[Mushroom sweet and sour pork recipe]

1) Clean the mushrooms and cut them into size that is easy to eat.

2) Season with salt and pepper

3) Season the seasoned mushrooms again for 5-10 minutes, and then add tempura powder

4) Fry twice at 180 degrees! (Because it becomes more crispy if you fry it twice)

5) Shall we fry the vegetables now?!

6) Put oil in a pan and fry the garlic first

   *The flavor of the garlic is improved.

7) Add vegetables such as onions and carrots and fry them. Add mushrooms and fry once more.

Add a little sesame oil to make mushroom sweet and sour pork.

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